خطوات مطورة لطريقة عمل الرقاق باللحمة المفرومة




المقادير

نصف كيلو رقاق و الرقاق يشترى جاهزا من السوبرماركت

ربع كيلو لحمة او اكثر حسب الرغبه من المعصج بالبصل والتوابل

مقدار من الشوربه

كوب لبن


بيضه للوجه بحبها كده وممكن تستغنى عنها

كوب سمنه


طريقة عمل الرقاق

اسكبى كمية قليلة من الشوربة على كل رقيقة من الرقاق على حدى




ضعيها بعد ذلك فى صينية مدهونه بالسمنه (حوالى نصف الكمية)

و بين كل رقاقه اضيفى قليل من السمن مستخدمه فرشة السمنه



اضيفى اللحم المفروم



اضيفى النصف الاخر من كمية الرقاق المتبقى



قسمى الصينية ولو حبيتى تضعى على الوجه اللبن مضروب مع البيضه ومعلقة زيت وزرة ملح هاتعطيكى طعم ومنظر افضل




ادخليها الفرن ودى النتيجة




وبالهنا والشفا