المقادير 

- كوب لبن 
- كوب دقيق
- بيضة 
- ربع معلقة ملح .. ولو الكريب حلو يبقى سكر
- شوية زيت 

طريقة التحضير :

- اول حاجة تنخلوا الدقيق والملح فى طبق كبير للعجن 
- ضعى البيضة وشوية لبن وقلبى شوية بعصا خشبية أفضل 
- ضعى شوية لبن كمان وقلبى لغاية ما تبقى عجينة ناعمة 
- ضعى الزيت وبقيت اللبن وقلبى كمان لحد ما تبقى ناعمة 
- بعد كدة تسيبوا العجينة لمدة ساعة فى الهوا 

- بعد كدة هتجيبوا سنية تيفال و تحطوا فيها شوية زيت 
- وتحطوا العجينة بالمقاس اللى انت هتاكلوا 
- تستنى لحد ما يتحمر القعر قليلا 

هنقول مثلا انكم هتعملوه سوسيس 
- بعد ما تضعوا العجينة واتعملت هتحط شوية جبنة رومى عليها لو مابتحبوش بلاش 
- بعد كدة هتحط السوسيس أو اى اكل انت عاوزة 
- بعد كدة هتحط المايونيز وبعدية الكاتشب على طريقة التوزيع
- وتسيبوا على النار لحد ما يستوى بعد كدة تلف العجينة او الساندوتش
طبعا هتقولوا ازاى 
- العجينة فى الاول مفرودة وهتحط عليها الاكل كله اوكى .. بعد كدة اتنيها نصين واتنيها كمان لتبقى على شكل ربع .

- ممكن تحطها شوية فى الفرن عشان تمسك كويس لو حبيت 


واليكم بعض الصور لاجمل كربات: